Chicken N Pickle pune accent pe „mâncare" în conceptul de divertisment culinar printr-o renovare completă a meniului

Facebook Twitter LinkedIn Bowls offer guests lighter options with more global flavors and vegetables. | Photos courtesy of Chicken N Pickle.

bowls

Bolurile oferă oaspeților opțiuni mai ușoare cu mai multe arome globale și legume. | Fotografii prin amabilitatea Chicken N Pickle.

Chicken N Pickle a fost unul dintre pionierii pickleball-ului, deschizând prima locație acum 10 ani, dar mâncarea a fost întotdeauna la fel de importantă ca și distracția pentru lanțul care numără acum 13 unități. "Majoritatea oaspeților vin să mănânce și să bea", a spus Alex Staab, șeful culinar al conceptului de divertisment. "Angajații de birou vin la prânz, tinerii profesioniști la happy hour, iar familiile la cină și brunch."

Meniul a fost preparat de la zero și condus de bucătari încă de la deschiderea primei locații în Kansas City, Missouri, în 2016, dar atât pickleball-ul, cât și gusturile consumatorilor au evoluat de atunci.

"Kansas City este cunoscut pentru barbecue și mâncare mai consistentă, și pe măsură ce ne-am extins în alte piețe, a fost timpul să ușurăm meniul și să introducem mai multe arome globale", a spus Staab. În acest an, el a reîmprospătat meniul, lansând 14 preparate noi la începutul lunii noiembrie

  • prima revizuire majoră de la înființarea Chicken N Pickle.
  • arome care pot traversa diferite genuri, a explicat el. Pentru cei mai puțin aventuroși, există un trio de Cartofi Prăjiți de masă pentru împărtășit - Cartofi Prăjiți Stradali, Cartofi Prăjiți Picanti cu 7 Ardei și Cartofi Prăjiți cu Trufe - precum și Chorizo Queso și Castraveți Prăjiți pentru împărtășit.

Ieșind din rădăcinile culinare
"Chicken" din Chicken N Pickle se referă la pasiunea fondatorului pentru puiul la rotisor. "Marinam puii în multe ierburi proaspete cu lămâie, piper negru și usturoi, apoi îi uscăm la aer pentru ca pielea să devină crocantă în timpul gătitului", a spus Staab. "Avem rotisoare uriașe la fiecare locație unde gătim puii condimentați peste lemn uscat în cuptor. Asta a fost semnătura noastră; în jurul căreia s-a construit Chicken N Pickle."

Acel pui rămâne în centrul meniului, și Staab s-a gândit mult înainte de a introduce preparate din pui prăjit, crezând că ar diminua moștenirea. Dar două sandvișuri cu pui prăjit au ajuns în cele din urmă în meniu, iar unul dintre noile articole este Honey Lime Chili Crunch Chicken ($15.99), un piept de pui învelit în panko acoperit cu crunch de lime și miere pe orez cu lime și coriandru, apoi garnisit cu legume murate și iaurt cu mărar și lămâie.

Un alt nou venit este Bacon Bird ($14.99), o variație a BLT-ului cu pui la grătar, brânză Jack, bacon, avocado zdrobit, salată, roșii și aioli cu ardei roșu și lămâie pe pâine locală cu 7 cereale. Staab este, de asemenea, mândru de noul Wagyu Truffle Burger ($15.99) pe care l-a dezvoltat, numindu-l "o bombă umami" care oferă aromă și valoare excelentă. Este făcut cu carne de vită Wagyu la grătar, stratificată cu aioli cu trufe, ceapă caramelizată în balsamic, brânză Jack și rucola.

În timp ce acesta este mai mult pe partea copioasă, este echilibrat cu opțiuni mai ușoare. Staab aduce mai multe legume în mix, iar noul Mediterranean Bowl ($15.99) este un bun exemplu. Este o combinație de pui la rotisor, hummus cu ardei roșu, ardei roșu copt, năut, cartofi dulci și castraveți, amestecată cu dressing de tahini și lămâie și servită cu naan. "Poți mânca asta după ce joci pickleball și să te simți destul de bine", a spus Staab. Vegetarienii pot omite ușor puiul și să-l facă vegetarian.

Preparatele de împărtășit sunt, de asemenea, mai abundente odată cu revizuirea meniului.Tres Taquitos oferă o alegere între tinga de pui (făcută cu pui rotiserie deșirat) sau carnitas de porc în sos mole, garnisit cu legume murate și aji verde. În doar câteva săptămâni, Taquitos au devenit preferatele fanilor, a spus Staab. El introduce arome globale în principal prin sosuri precum tahini, tzatziki și aji verdeshareables

Preparatele de împărtășit joacă un rol mai important în noul meniu. Un element în dezvoltare care nu a trecut selecția a fost un aperitiv cu creveți, a spus Staab. Era compus din creveți cu ardei și roșii cherry, dresat cu pesto de rucola și servit cu baghetă pentru înmuiat. "Era puțin dezordonat și poate prea italienesc ca influență, dar cred că își va găsi locul în meniul nostru de catering," a spus Staab. De asemenea, face eforturi pentru a aduce mai multă regionalitate în meniuri, deoarece locațiile sunt acum răspândite de la sediul central din Kansas City până în Texas, Arizona, Nevada, Colorado și Oklahoma. Staab țintește ca 10%-15% din aceste meniuri să se bazeze pe favoritele locale. Selecția de cocktailuri devine și ea mai ușoară. Există un nou Cart de Spritz la serviciul de brunch și adăugarea unui French 75 pe bază de Prosecco și gin în lista principală, împreună cu patru mocktail-uri. Acestea sunt echilibrate cu băuturi mai alcoolice precum Old Fashioned și Espresso Martini, dar toate cocktailurile au prețuri moderate de aproximativ 12$. Următorul pas: O reînnoire a cateringului. Evenimentele au devenit o parte importantă a afacerii, a spus Staab, și el construiește pachete personalizate de catering în jurul preferințelor clienților, cum ar fi Seara Taco sau Festinul Italian. "Putem extinde meniul de bază pentru a crea aceste pachete și putem menține prețurile mai mici decât competiția noastră," a spus el. De exemplu, puiul la rotisor poate fi păstrat doar 1½ ore după ce este gătit, dar bucătăria îl deșiră sau îl taie pentru a-l folosi în tacos, preparate indiene și alte articole de catering. Locațiile Chicken N Pickle pot găzdui între 800-1.600 de persoane, iar pentru evenimente catering, un client poate închiria întregul complex sau pot fi rezervate spații pentru grupuri mai mici. În timp ce cateringul a avut succes pentru concept, Staab este pregătit să reînnoiască și meniul de catering, incorporând mai multe arome globale și gusturi locale, a spus el. Membrii ajută să facem jurnalismul nostru posibil. Deveniți membru Restaurant Business astăzi și deblocați beneficii exclusive, inclusiv acces nelimitat la tot conținutul nostru. Înscrieți-vă aici. Pat planifică și execută povești despre meniu, mâncare și băutură pentru Restaurant Business și găzduiește săptămânal podcastul Menu Talk. Ea oferă acoperire detaliată a bucătarilor, tendințelor și inovației în meniu. Vizualizați toate articolele de acest autorAcest Autor

← Înapoi la pagina principală